banner913
banner932
banner1012

Baba oğul tutuklandı

banner1020

İskele’de yapımı devam eden kolej inşaatı alanında iki grup arasında çıkan tartışmada Salim Akan’ı ciddi şekilde darp eden baba-oğul Cafer Taş ile Hüseyin Taş tutuklandı

banner974
Baba oğul tutuklandı

banner971

 
İskele’de yapımı devam eden kolej inşaatı alanında kalıp ve demir ustaları olan iki grup arasında önceki akşam çıkan kavgada Salim Akan’ı ciddi şekilde darp ederek ağır yaralanmasına neden olan baba oğul Cafer Taş ile Hüseyin Taş tutuklanmalarının ardından dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.
Salim Akan kafatasında oluşan kırık ve beyin kanaması nedeni kaldırıldığı Mağusa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde hayat mücadelesi veriyor.
“Ciddi darp”, “Vahim zarar” ve “Yaralama” suçlamaları ile ilgili olarak haklarında soruşturma başlatılan zanlılar Cafer Taş ile Hüseyin Taş hakkında ise 1 gün tutukluluk süresi temin edildi.
SALİM AKAN’IN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Sedat Tombul mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Cafer Taş ile Hüseyin Taş’ın 28 Ekim 2020 tarihinde İskele’de yapımı devam eden kolej inşaatı alanı içerisinde yaptıkları kalıp işinin kendilerine engel olduğu gerekçesiyle tartıştıkları Fikri Akan ve oraya gelen abisi Salim Akan’ın vücutlarının muhtelif yerlerine ellerinde tutmakta oldukları kalıp sıkma kelepçesi ve keserin kesici ağzıyla vurarak Akan kardeşleri ciddi şekilde darp ettiklerini açıkladı.
Zanlıların, Salim Akan’ın kafatasının kırılmasına, beyin kanaması geçirmesine ve şakağında 5 cm uzunluğunda kesi oluşmasına sebep olduklarını kaydeden Tombul, zanlıların tutuklandığını kaydetti.
Salim Akan’ın başına aldığı darbelerden dolayı Mağusa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altına alındığını söyleyen Tombul, Akan’ın hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
Yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Tombul, zanlıların 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.