banner913
banner932
banner1012

Arkadaşını kalbinden bıçakladı

banner1020

Mağusa’da önceki gece yabancı uyruklu şahıslar arasında sözlü tartışma çıktı, 2 Vietnamlı arasındaki olay kavgaya dönüşürken, bir Vietnamlı arkadaşı olan bir diğer Vietnamlı'yı kalbinden yaraladı

banner974
Arkadaşını kalbinden bıçakladı

banner971
 

Polisten verilen bilgiye göre önceki gece saat 22.15 sıralarında, Gazimağusa’da, Kurtalan Sokak üzerinde 29 yaşındaki Vietnamlı K.H.N. aralarında çıkan tartışma sonucu tasarrufunda bulunan bıçak ile Manh Dung Truong’un göğüs kısmına sokmak suretiyle ağır bir şekilde yaraladı. 
Manh Dung Truong, Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavisine müteakip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek Yoğun Bakım servisinde müşahede altına alındı. K.H.N. tutuklandı.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.