banner913
banner932
banner1012

Aracın deposundan mazot çalarken yakalandılar

banner1020

Mağusa’da bir TIR’ın mazot deposundan mazot çalan Türkmenistan uyruklu üç kişi, devriyede bulunan polisler tarafından suçüstü yakalandı

banner974
Aracın deposundan mazot çalarken yakalandılar

banner971
 
 
Gazimağusa’da Üç Çakırlar Caddesi’nde park halinde bulunan NC 427 plakalı TIR aracın saat 22.00 raddelerinde mazot deposundan mazot sirkat etmekte olan Türkmenistan uyruklu GahrymanHojiyov, AtamuratEreshov ve Ahmet Achilov, devriyede bulunan cürümleri önleme şubesi ekibi tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklandı.
Zanlılar dün sirkat suçlamasıyla Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılarak haklarında üçer gün tutukluluk emri temin edildi.
77 litre mazot emare alındı
Aynı gün olay yerinde yapılan inceleme ve aramada zanlıların tasarrufunda bulunan ve zanlı 1’e ait DU 440 plakalı araç içerisinde mazot dolu 3 adet 19 litrelik su damacanası, bir adet mazot dolu 20 litrelik beyaz bidon ve olay yerinde kullandıkları biri 157 cm diğeri de 190 cm uzunluğunda 2 adet su hortumu ve 77 litre mazot emare olarak alındı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.