banner913
banner932
banner1012

Alsancaklı Erol Tanaydın kalbine yenildi

banner1020

banner974
Alsancaklı Erol Tanaydın kalbine yenildi

banner971
Girne’de dün Mehmet Kambur Sokak üzerinde bulunan bir evi satın almak için görmeye giden Alsancak’ta sakin Erol Tanaydın (E-68) aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. 
Tanaydın’ın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı açıklandı. 
LEFKOŞA, ALAYKÖY VE GAZİVEREN’DE UYUŞTURUCU 
Ortaköy’de dün Yüzbaşı Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde devriye halinde bulunan bir polis ekibi tarafından şüpheli vaziyette görülen A.M.B.(E-23) ve G.A.’nın (E-23) üzerlerinde yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. 
Bahse konu şahıslar tutuklandı. 
Alayköy’de de birinci derecede askeri yasak bölge içerisinde askeri personel tarafından şüpheli vaziyette tespit edilen K.U.’nun (E-40) üzerinde polis ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 28 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. 
K.U. tutuklandı. 
Öte yandan Gaziveren’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyon sonucu ağaçlık bölgede önceden gömülü olarak bulunan uyuşturucu maddeleri almaya gelen H.K.(E-40), görevli polisleri fark etmesi üzerine kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından yakalanarak tutuklandı. 
H.K’nin üzerinde yapılan aramada yeşil reçeteyle satılan 4 adet Suboxone marka hap bulunurken, bahse konu arazide yapılan detaylı aramada ise gömülü vaziyette yaklaşık 5 gr ağırlığında sentetik cannobinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. 
AKINCILAR’DA YANGIN 
Akıncılar’ın doğu kısmında bulunan Dali köyünde dün başlayan ve ara bölgeye ardından da KKTC topraklarına sirayet eden yangın sonucu yaklaşık 40 dönümlük tepelik alan içerisinde bulunan kuru otlar ile 10 adet alıç ağacı, Osman Kondoz’a ait 3 dönüm anız ve içerisinde bulunan bir adet zeytin ağacı, Akıncılar Belediyesin’ne ait eski mezbaha arazisi içerisindeki kuru otlar yanarak zarar gördü. 
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 
Polisin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.