banner913
banner932
banner1012

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor

banner1020

banner974
Alkol şişede durduğu gibi durmuyor

banner971

Girne- Lefkoşa Anayolunda sabah  05,30 sıralarında kaza meydana geldi. Alkollü şahıs araç ve bariyerlere çarparak durdu. Kaza sonucu yaralanan 72 yaşındaki Erdoğan Atagören Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil servisinde müşahede altına alındı.Kazayı yapan ZRD 012 plakalı araç sürücüsü Salih YİĞİT ise tutuklanmış olup, kontrol maksatlı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil serviste müşahede altına alındı. Polis soruşturması devam etmektedir.

Polisten yapılan açıklamaya göre:20.08.2022 tarihinde, saat 05:30 sıralarında, Lefkoşa - Gine Anayolu'nun 0-1'inci kilometreleri arasında, Salih YİĞİT (E-30), 141 mlgr. alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ZRD 012 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Erdoğan ATAGÖREN (E-72) yönetimindeki BY 797 plakalı aracın sağ arka kısmına çarpmıştır. Çarpmanın etkisi ile kontrolsüzce savrulan ZRD 012 plakalı araç, orta refüjde bulunan beton bariyerlere çarpmış ve yolun solundan çıkarak durmuştur. BY 797 plakalı araç ise çarpışmanın etkisiyle yolun solundan çıkıp yol kenarında bulunan akasya ağaçlarına çarparak durmuştur. Kaza sonucu yaralanan BY 797 plakalı araç sürücüsü Erdoğan ATAGÖREN, ambulansı ile kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından, Nöroşiruji servisinde müşahede altına alınmıştır. ZRD 012 plakalı araç sürücüsü Salih YİĞİT ise tutuklanmış olup, kontrol maksatlı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil serviste müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.