banner913
banner932
banner1012

3 Sanığın cezaları açıklandı

banner1020

Hamileliği yasa dışı şekilde sonlandırma davasında 3 sanığa hapis cezası verildi.

banner974
3 Sanığın cezaları açıklandı

banner971

Mahkeme, sanık Fahri Karagözlü'nün 5 yıl, sanık Rasiha Serdaroğlu'nun 4 yıl ve sanık Ayşegül İşbilen'in de 2 yıl hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.

Girne’de Aralık 2015-Şubat 2016 arasında Tunçbilek Sağlık Hizmetleri Ltd-Ada Hospital’da meydana gelen, hamileliğin yasa dışı sonlandırılması konusunda 6 sanık aleyhine getirilen 20 dava ile ilgili karar açıklandı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi, davada sanıklardan Mehmet  Ali  Tunçbilek, Verda Tunçbilek ve Taner Okburan’ı suçsuz bulup beraat kararı verirken, Fahri Karagözlü, Rasiha Serdaroğlu ve Ayşegül İşbilen’i  bazı davalardan suçlu buldu.

Kararı, Girne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatma Şenol ile üye yargıçlar Murat Soytaç ve Seran Bensen açıkladı. Saat 09.30’da başlayan davada karar Fatma Şenol tarafından 3 saati aşkın bir sürede okundu.

Öğleden sonra saat 15.00'te diğer sanıklar  Fahri Karagözlü, Rasiha Serdaroğlu ve Ayşegül İşbilen ile ilgili dava kararını açıklayan Girne Ağır Ceza Mahkemesi heyeti anık Fahri Karagözlü'nün 5 yıl, sanık Rasiha Serdaroğlu'nun 4 yıl ve sanık Ayşegül İşbilen'in de 2 yıl hapis cezasına çarptırılmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.