banner913
banner932
banner1012

3 kişi aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

banner1020

2’si evinde biri de hastaneye giderken yolda yaşamını yitiren 3 kişinin yaşlarının 50 ile 73 arasında değiştiği açıklandı

banner974
3 kişi aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

banner971


Gazimağusa, Beyarmudu ve Taşkent'te 3 kişi aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.2’si evinde biri de hastaneye giderken yolda yaşamını yitiren 3 kişinin yaşlarının 50, 58 ve 73 olduğu açıklandı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, dün saat 04.00 sıralarında Taşkent'te sakin Muhsine Pınar Er (K-50) evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Bugün yapılan otopside kan ve doku örnekleri alınan Er’in ölüm sebebi ileri tetkikle tespit edilecek.

Gazimağusa’da sakin Cengiz Yalman (E-58) dün sabah 09.00’da evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bugün yapılan otopside, Yalman’ın ölüm sebebi “siroz, kronik obstrüktif akciğer hastalığı ve emboli” olarak açıklandı.
Beyarmudu’nda sakin Fatma Tekok (K-73) dün akşam saat 22.15 sıralarında aniden rahatsızlanarak Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi.
Öte yandan 3 Ocak’ta Lefkoşa’da, evinde rahatsızlanan, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Zue Joel Kollie’ye ( E-25) otopsi yapıldı. Kan ve doku örnekleri alınan Zue Joel Kollie’nin kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak
Gazimağusa’da 2 Ocak’ta evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren Ersin Güryay’ın (E-60) yapılan otopsisinde ölüm sebebi “kalp yetmezliği ve kalp krizi” olarak tespit edildi.
Polisin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.