banner913
banner932
banner1012

Buzzfeed, çalışanlarının penis boyu ortalamasını çıkardı

banner1020

İngiltere deki Kings College Londondan bilim insanlarının birkaç hafta önce yayımladığı ortalama penis boyu araştırmasına, Amerikan Buzzfeed sitesinden sıra dışı bir tepki geldi. Site çalışanları, kendi penis boylarını...

banner974
Buzzfeed, çalışanlarının penis boyu ortalamasını çıkardı

banner971

İngiltere deki Kings College Londondan bilim insanlarının birkaç hafta önce yayımladığı ortalama penis boyu araştırmasına, Amerikan Buzzfeed sitesinden sıra dışı bir tepki geldi. Site çalışanları, kendi penis boylarını ölçerek, ortalama sonuçları okuyucularıyla paylaştı.

Araştırma için, Buzzfeed çalışanları penis boylarını ölçüp sonuçlarını bir kutuya attı. Daha sonra ise hesaplanan ortalama, İngiliz uzmanların araştırma sonuçlarıyla karşılaştırıldı.

HAYVANSAL TEPKİ

Buzzfeedin, Bizimkilerin dünyanın geri kalanından daha büyük olup olmadığını görmek için çalışanlarımızın penislerini ölçtük başlıklı haberi için, Russia Todayden Robert Bridge, Anaakım meydanın hayvansal dürtü ve tepkilerle saplantılı hale geldiğinin bir başka göstergesi ifadesini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları ise siteyi cinsiyetçilikle eleştirdi.

Bilim insanları ortalama penis boyunun ereksiyon halinde 13.20 cm, flasid halde ise 9.16 cm olduğunu tespit ettiklerini açıklamıştı. Buzzfeed çalışanları ise penis ortalamalarını ereksiyon halinde 16.33, flasid halde ise 10.36 olarak açıkladı.

NORMAL OLDUKLARINI GÖSTEREBİLİRİZ

Daha önce yapılan araştırmanın ekibinden Dr David Veale, Erkekler kendilerini soyunma odalarında gördükleri hemcinsleri ile ya da internetteki porno film aktörleri ile karşılaştırıp ve yetersiz olduklarını düşünebiliyor. Bazı erkekler penis boyları ile ilgili partnerlerinin şakalarına maruz kalıyor. Biz bu araştırma sayesinde erkeklere normal olduklarını gösterebileceğimizi düşünüyoruz dedi.

Radikal

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.