banner913
banner932
banner1012

Bu kadarına da pes!

banner1020

İngiltere'nin en sorumsuz babası seçilen Keith MacDonald  tanıştığı her kadını hamile bırakmasıyla tanınıyor   25 yaşındaki İngiliz, şimdiye kadar 9 kadını hamile bırakarak çocuk sahibi oldu; şimdi birlikte...

banner974
 Bu kadarına da pes!

banner971

İngiltere'nin en sorumsuz babası seçilen Keith MacDonald  tanıştığı her kadını hamile bırakmasıyla tanınıyor

 

25 yaşındaki İngiliz, şimdiye kadar 9 kadını hamile bırakarak çocuk sahibi oldu; şimdi birlikte olduğu 10. sevgilisi de hamile.
İngiliz Gazetesi Daily Telegraph'ın haberine göre, Keith MacDonald isimli genç adam, şimdiye kadar yaptığı çocukların hiçbirine bakmadı. Hamile bıraktığı sevgililerini terk eden MacDonald, hükümeti de 2 milyon sterlin zarara uğrattı; zira, İngiltere hükümeti, işsiz ve bekar annelere çocukları 16 yaşına gelene kadar yardım yapıyor.

 

15 yaşında çocuk sahibi olan MacDonald'ın şu anki sevgilisi ise 19 yaşında. Sarah Armstrong isimli 6 aylık hamile genç kadın, "bana iyi davrandığı sürece geçmişinin hiçbir önemi yok. Dokuz çocuğunu da istediği zaman görebilir, benim için sorun yok" şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.