banner913
banner932
banner1012

YDÜ, Voleybol Erkekler Ligi’ne katılıyor

banner1020

YDÜ Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr Hakan Atamtürk, voleybol şubesi olarak uzun çalışmalar sonucunda bir takım oluşturduklarını belirterek, 2017-2018 sezonunda hedefi şampiyonluk olarak belirleyip, YDÜ Voleybol Erkekler Ligi’ne katılacaklarını açıkladı

banner974
YDÜ, Voleybol Erkekler Ligi’ne katılıyor

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Voleybol Şubesi; Kulüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, Voleybol Şube Koordinatörü Sinem Ersoy, Antrenör Umar Göker ve takım oyuncularının katılımıyla dün saat 11:00'de RA25 Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısı ile 2017-2018 Sezonu'nda yeniden ligde yer alacağını açıkladı. 

Basın toplantısında konuşan YDÜ Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr Hakan Atamtürk "Yakın Doğu Üniversitesi olarak 2016-2017 sezonunda toplam 66 birincilik ile sezonu sonlandırdık. Voleybol Şubesi olarak da uzun çalışmalar sonucunda bu takım oluşmuştur. Geçtiğimiz yıl Devrim ve Kemal ile birlikte plaj voleybolunda atılan ilk adımın ardından bir yıl gecikmeli de olsa erkek takımımız ile yeniden lig heyecanını yaşayacağız. Voleybol kariyerinde başarılar elde etmiş sporcular ile kadromuzun omurgasını oluşturduk. Genç yetenekleri de deneyimli isimlerle harmanlama düşüncesine gittik ve 2017-2018 sezonunda hedefi şampiyonluk olarak belirleyeceğimiz bir takım ortaya çıktı. Temennim 2017-2018 Sezonu'nda hedefine emin adımlarla ilerleyen,başarı odaklı,güzel bir sezon geçirmek. Oyuncularımıza sakatlıklardan uzak ve başarı dolu bir sezon dilerim" ifadelerine yer verdi.

Antrenör Umar Göker ve Voleybol Erkek Takım Koordinatörü Sinem Ersoy yaptıkları açıklamada ise  "Bu sezon  genç dinamik bir takım oluşturduk. Katılacağımız tüm kupalarda iddialıyız. Büyüklerin gençlerle uyumlu olacağını düşünüyoruz. Yeni bir görev ve yeni bir heyecan ile bu yıl ligde mücadele edeceğiz. Kadromuzu oluşturan oyuncularımızın da Yakın Doğu Üniversitesi'ni tercih etmeleri bizi de mutlu etti. Hepimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. " ifadelerine yer verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı kaptanlığını İsmail Kovancı, Yardımcılığını ise Kemal Şah yapacak.

YDÜ Voleybol Erkek Takımı Kaptanı İsmail Kovancı " Öncelikle takımın kurulmasında emeği olan Sn. Başkanımız Hakan Atamtürk'e, antrenörümüz Umar Göker'e ve Şube Sorumlumuz Sinem Ersoy'a teşekkür ederim. Takım kaptanı olmak  benim için gerçekten onur verici. Hedefimiz çok çalışarak başarılı bir sezon geçirmek. Öncelikle takımda yer alacak olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yakın Doğu Ailesine hayırlı olsun." 

Yakın Doğu Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı'nda yer alacak olan oyuncular: İsmail Kovancı, Kemal Şah, Devrim Alibaba, Salih Hekimoğlu, Ertan Fellahoğlu, Uzay K. Rıza, Halil Tanyıl, İbrahim Çelik, Yusuf Aygün, Boran A. Yıkıcı, Solomon Ashom

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.