banner913
banner932
banner1012

Voleybola NKL damgası

banner1020

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Liselararası Voleybol Şampiyonası'nda kızlar ve erkeklerde şampiyon Namık Kemal Lisesi takımları oldu

banner974
Voleybola NKL damgası

banner971

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Liselararası Voleybol Şampiyonası'nda kızlar ve erkeklerde şampiyonlar belirlendi.

UKÜ Arena'da oynanan finallerde kızlarda ve erkeklerde şampiyon Namık Kemal Lisesi takımları oldu. İkincilikler ise Yeni Erenköy Lisesi oldu.

Namık Kemal Lisesi ile Erenköy Lisesi arasındaki mücadeleyi Namık Kemal Lisesi 3-0'lık setlerle kazanarak şampiyon oldu. Şampiyonada 2. Erenköy Lisesi, üçüncü ise TMK oldu.

Namık Kemal Lisesi ile Erenköy Lisesi erkek takımları arasında oynanan mücadeleyi 3-0'lık skorla kazanan Namık Kemal Lisesi şampiyon oldu. Şampiyonada 2. Erenköy Lisesi oldu. Her 2 final maçında da öğrencilerin takımlarına verdikleri destekler ise görülmeye değerdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.