banner913
banner932
banner1012

Smaçlar, Soykut için atıldı

banner1020

18. Levent Soykut Anı Turnuvası’nda şampiyonlar, kadınlarda Lefke Avrupa Üniversitesi, erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi oldu. Turnuva sonunda her 2 takım da kupalarını mutlulukla havaya kaldırdılar        

banner974
Smaçlar, Soykut için atıldı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 18.Levent Soykut Anı Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk final maçında kadınlarda rakiplerini yenen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) karşılaştılar. Lefke Avrupa Üniversitesi, rahat bir oyundan sonra karşılaşmayı 3-0 kazanarak şampiyon oldu.

Gecenin ikinci maçında ise erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi karşılaştılar. Büyük çekişme içerisinde geçen maç tie - break setine gitti.

5. ve son sette Yakın Doğu Üniversitesi rakibini mağlup ederek maçı da 3-2 kazanıp, sezonun ilk kupasını aldı. YDÜ, Geçtiğimiz sezon olduğu gibi kupaları toplamaya başladı.

                     

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.