banner913
banner932
banner1012

Smaçlar şamiyonluk için atılıyor

banner1020

Voleybolda yıldız kızlarda ve yıldız erkeklerde final serisi dün Erenköy ve Mağusa’da oynanan maçlarla başladı

banner974
Smaçlar şamiyonluk için atılıyor

banner971

Voleybolda yıldızlarda final serisi dün oynanan maçlarla başladı. Kızlarda klasman müsabakaları sonucunda ilk iki sırayı elde eden DAÜ ve Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor  ile erkeklerde DAÜ ile Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Kulübü final serisi ilk maçında karşı karşıya geldiler.

Mağusa Arena’da oynanan Doğu Akdeniz Üniversitesi Çamlıkspor maçında Doğu Akdeniz Üniversitesi Çamlık Spor’u 3-0 yenerek ikinci maç için avantaj elde etti.

Yıldız erkeklerde ise Yeni Erenköy deplasmanından 3-0’lık skorla ayrılan Doğu Akdeniz Üniversitesi yarın oynanacak ikinci maç için avantaj yakaladı.

Kazanılmış iki maç esasına göre oynanacak serinin ikinci karşılaşmaları yarın akşam oynanacak. Yarın akşam oynanacak karşılaşmalarda Doğu Akdeniz Üniversitesi kazanması durumunda şampiyon olacak. Yarın akşam Mağusa Arena’da oynanacak Yıldız Kızlar maçı saat 18.00’de yıldız erkekler maçı ise 20.00’de başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.