banner913
banner932
banner1012

Şeref Öğmen, plajda anıldı

banner1020

banner974
Şeref Öğmen, plajda anıldı

banner971

Geleneksel olarak düzenlenen 10. Şeref Öğmen Plaj Voleybol anı turnuvası önceki gün oynanan maçlarla tamamlandı.

19-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 10. Şeref Öğmen Plaj Voleybol Anı Turnuvası, Mehmetçik Bafra halk plajında yapıldı. Mehmetçik Belediyesi, 100.yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü sponsorluğunda, merhum Şeref Öğmen’in Ailesi ve Mehmet Ziya Tolga’nın organizesinde gerçekleşti.

Voleybol anı turnuvasında sporcular amatör olarak mücadele etti. 10.Şeref Öğmen Plaj Voleybol Anı Turnuvası bu yıl sadece erkekler kategorisinde 16 takım ve 32 sporcunun mücadelesiyle geçti. 10. Şeref Öğmen Plaj Voleybol Anı Turnuvası finalinde, Ali Öğdü-Mustafa Öztürk, Eray Çoban-Alparslan Kılınç ikilisini 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Türkay Korkmaz-Ali Korkmaz ikilisi, Soner Yıldız-Ulaş Yıldız ikilisini 2-0 mağlup ederek üçüncü oldu. 10.Şeref Öğmen Plaj Voleybol anı turnuvasında çeyrek final, yarı final ve final maçının ardından başarılı olan sporculara, katkı koyanlara düzenlenen ödül töreninde kupa, madalya ve plaketleri Mehmetçik Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli, merhum Şeref Öğmen’in kız kardeşi Fatoş Sözalp, kaynı Mehmet Ziya Tolgan, kızı Sultan Seven tarafında verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.