banner913
banner932
banner1012

Osman Maraşlı, plaj voleybolu ile anılıyor

banner1020

Tek üçlü plaj voleybol turnuvası olma özelliğini taşıyan 7. Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası dün oynanan maçlarla başladı

banner974
Osman Maraşlı, plaj voleybolu ile anılıyor

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen tek üçlü plaj voleybol turnuvası olma özelliğini taşıyan 7. Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası dün oynanan maçlar ile başladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi 7. Plaj Voleybolu Anı Turnuvası’na Edip Elektronik, Gürpınar Su, Roof Restorurant sponsor oldu. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) deniz tesislerinde (Beach Club) iki ayrı sahada geniş katılım ile gerçekleştiriliyor.

Turnuvaya üçlü erkelerde 12, karışık çiftlerde (bayanlar-erkekler ikilide) ise 10 takım olmak üzere iki kategoride toplam 22 takım, 56 sporcu mücadele ediyor. Turnuvaya üçlü bayanlarda beklenilen katılım olmadığından bu kategori dolayı iptal edildi. Turnuvada iki kategorideki maçları tek set üzerinden oynanırken, dün sabah saat 10:00 da başlayan turnuvanın ilk gününde toplam 22 karşılaşma oynandı.

Bugün sabah saat 10:00 da son altıya kalan takımların sıralamalarının belli olacağı turnuvada, öğleden sonra final maçları ile birlikte 18 karşılaşma oynanacak. Turnuvayı Doğu Akdeniz Üniversitesi Spor İşleri yetkilileri, merhum Osman Maraşlı’nın ailesi ve sevenleri yakından takip ediyorlar. DAÜ 7. Osman Maraşlı Plaj Voleybol Anı Turnuvası final maçları sonunda düzenlenecek ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalar yetkililer tarafından verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.