banner913
banner932
banner1012

Minikler voleybol şöleninde coştu

banner1020

GMBÇS, DAÜ ve Voleybol Akademi alt yapılarında faaliyet gösteren yaklaşık 200 minik voleybolcunun katılımıyla "Minik Eller Voleybol Şöleni", düzenlendi

banner974
Minikler voleybol şöleninde coştu

banner971

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen "Minik Eller Voleybol Şöleni", dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti.

GMBÇS, DAÜ ve Voleybol Akademi alt yapılarında faaliyet gösteren voleybol okullarında bulunan yaklaşık 200 minik elin katılımıyla gerçekleşen şölende, çeşitli gösteriler ve temsili bir maç sergilendi. Yeni yıldız voleybolcular yetiştirilmesi için voleybol okullarının ve alt yapı şölenlerinin önemine bir kez daha çeken Federasyon Başkanı Enver Kaya, miniklerin yetişmesinde başta antrenörlere ve emeği olan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte, alt yapı antrenörleri Serpil Kayalp (DAÜ), Özkan Eser (MGA), Mağusa Voleybol Akademi'den Kemal Şah ve Erenköy Akademi Erdinç Serdahoğulları da görev aldı. Şölen, minik katılımcılara katılım belgelerinin verilmesinin ardından son buldu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.