banner913
banner932
banner1012

Merve şimdi de Plaj Voleybolu Milli Takımında

banner1020

Merve Çelebi, Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile kazandığı başarılardan sonra bu kez de Türkiye Plaj Voleybolu Milli Takımında forma giyecek

banner974
Merve şimdi de Plaj Voleybolu Milli Takımında

banner971

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turunu partneri Bahanur Gökalp’le beşinci sırada tamamlayan LAÜ’nün başarılı oyuncusu Merve Çelebi, Yeşim Tuncek Kotak  ve Tonguç Kotak’ın hazırlayıp sunduğu ‘SPOR ARTI’ programına konuk oldu.
Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile kazandığı bir gümüş ve bronz madalyayla stüdyoya gelen LAÜ sporcusu ‘Yurt dışı’ başarısı ve ‘Milli’ formayla aynı zamanda KKTC’yi temsiliyeti dolayısıyla ‘Gururlu’ olduğunu söyledi.

Merve, Avrupa ve Dünya organizasyonlarından rakiplerle ilgili “Artık seviye olarak onlardan farklı değiliz” görüşünü belirtirken, sponsorlar bulma konusunda sitemini iletti.

Merve, Türkiye Milli Takımında kardan sonra plaj voleybolu mücadelesine başlayacak.  Merve, 17-19 Mayıs tarihleri arasında FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turunun 2 Yıldızlı Aydın etabı için 6 Mayıs Pazartesi, Antalya’da kampa girecek. Merve Aydın’da Türkiye Milli Takımını, partneri Selin Yurtsever’le birlikte temsil edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.