banner913
banner932
banner1012

KTSYD Kupası DAÜ’nün

banner1020

banner974
KTSYD Kupası DAÜ’nün

banner971

Voleybolda Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası dün akşam (10 Ekim Çarşamba) oynanan üçüncülük ve final karşılaşması ile tamamlandı. KKTC Telsim’in katkıları ile Büyük Kadınlar kategorisinde düzenlenen kupanın şampiyonu Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.

Voleybolda 2018 – 2019 sezonunun ilk turnuvası olan KTSYD Kupası iki gün boyunca Atatürk Spor Salonu’nda yer aldı. Kupanın ilk gününde mağlup olan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Vakıflar Spor Kulübü üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0’lık skorla mağlup eden YDÜ kupayı üçüncü olarak tamamladı.

Üçüncülük karşılaşmasının ardından ilk günde rakiplerini mağlup etmeyi başaran DAÜ ile Yeni Erenköy BVK final mücadelesinde karşılaştı. Rakibini 3-0 yenen DAÜ, sezonun ilk turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.