banner913
banner932
banner1012

Kaptana, pasta sürprizi

banner1020

YDÜ Büyük Erkek Voleybol Takımı DAÜ ile oynayacakları maç öncesinde neşeli antrenmanlar yaparken, dün akşam takım kaptanı İsmail Kovancı’ya doğum günü sürprizi yaptı

banner974
Kaptana, pasta sürprizi

banner971

Voleybol Büyük Erkekler Lig’inde ilk sezonu olmasına rağmen, lige damga vuran ve 3 kupayı birden müzesine götüren YDÜ Büyük Erkek Voleybol Takımı, dördüncü ve son kupa olan Süper Kupa hazırlıklarını da sürdürüyor.

DAÜ ile oynayacakları maç öncesinde neşeli antrenmanlar yapan takım, dün akşam takım kaptanı İsmail Kovancı’ya doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sonrasında salona doğum günü pastası getiren takım elemanları kaptanlarının doğum gününü kutlarken, İsmail Kovancı da arkadaşlarının bu jestinden büyük mutluluk duydu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.