banner913
banner932
banner1012

Bener: Başarılara yenilerini ekleyeceğiz

banner1020

banner974
Bener: Başarılara yenilerini ekleyeceğiz

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Voleybol Takımı, yeni transfer edilen sporcularla oluşturduğu kadrosuyla, 17. Levent Soykut Turnuvası’nda şampiyon olup ilk kupasını almıştı.

LAÜ Voleybol Takımı Antrenörü, Milli voleybolcu Ruhsar Bener gelen başarı sonrasında yaptığı açıklamada “LAÜ Voleybol Takımı’nın amacı, geçmiş yıllarda kazanılan başarıları tekrarlamak, bu yıl yapılacak tüm müsabakalarda en iyi şekilde mücadele ederek LAÜ’ye yeni başarılar kazandırmaktır”dedi. Bener, takım olarak yeni bir oluşum içine girdiklerini söyleyerek, geçmişi bu kadar başarılarla dolu olan bir üniversitenin başarılarına bir yenisini eklemek için, öğrencilerle birlikte ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.