banner913
banner932
banner1012

Üzüldüm…


Fevzi BEYAR

Fevzi BEYAR

Okunma 17 Ekim 2018, 23:01

Yıllarca Türk sporuna hizmet et. FIFA kokardı ile Türk hakemliğini uluslararası alanda temsil et, MHK Başkanı, eğitmen ve danışman olarak Türk futboluna hakem yetiştirmek için yıllarca uğraş ver. Kıbrıs Türkü için Beşparmak Dağları’nda ter ve kan dök, Kıbrıs Türk futbol hakemliğine katkı sağlamak için Türkiye’nin en ünlü hakemlerini ülkemize getirerek onları yıllarca eğitmeye çalış çabala, sonra böylesi yanlış ve suçlayıcı bir üslupla karşı karşıya kal…

Kimden mi bahsediyorum, TC Futbol Federasyonu Başkan Danışmanı MHK eski başkanı Bülent Yavuz’dan söz ediyorum tabii ki. BRT’de yayınlanmakta olan Bizim Stadyum programında, hakem eleştirmenliği yapan sayın Yavuz, yardımcı hakemini hedef gösteren bir hakemi eleştirdi diye “GÜNAH KEÇİSİ” ilan edilen yılların hakem hocası Bülent Yavuz’dan bahsediyorum. Hoca bayan hakemi korumak adına, “üstelik yardımcı hakem bayan” diyerek onu hedef göstermek yerine daha hassas olması gerektiğini vurgulamasına rağmen, bazı çevrelerce ‘kadın düşmanı’ ilan edilmeye çalışıldı Sayın Hocamız.

Olayları ters yüz edip Türkiyeli düşmanlığı yaratmaya çalışanları anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum! Sporumuza ne zararı var bu spor programının? Ya dolduruşa gelip bildiri yayınlayanları ne demeli! Gerçeği ters yüz etmek size yakışır mı? Program bir hafta önce yayınlandı, bir hafta sonra mı aklınız başınıza geldi? Gerçekten merak ediyorum, sizi kim aldattı? Kıbrıs Türk hakemliğine en çok hizmet eden bir şahsa bu yapılır mı, sevgili dostlar!

Gerçekten üzüldüm. Kıbrıs Türk halkının doğrudan yana, objektif, vefa duygularıyla dolu bir topluluk olduğunu bildiğim ve aldatılma çabasına girildiği için üzüldüm.

KTFF-MHK yetkilileri için bir şey söylemeyeceğim. Onlar devamlı ‘üç maymun’ları oynuyorlar her zaman olduğu gibi! Ne gördüler, ne duydular ne de işittiler… Bu olay bana basın seminerlerinde sıkça anlatılar Papa’nın New York hava alanındaki New York’ta genel ev mi var sorusunun basına yansıma şeklini anımsattı! Adam ne dedi, bizimkiler ne anladı!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.