banner913
banner932
banner1012

YDÜ Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlar başladı

banner1020

banner974
YDÜ Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıtlar başladı

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı 143 yüksek lisans ve 75 doktora programlarına güz dönemi kayıtları başladı.

YDÜ Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan toplam 218 Yüksek Lisans ve Doktora programına güz dönemi için kayıt yaptırmak isteyenler daha detaylı bilgiyi; www.neu.edu.tr web sayfası veya 223 64 64 (dahili 211-225-377) numaralı telefondan alabilecek.

YDÜ’deki yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt olmak isteyen kamu personeline yüzde 20 indirim uygulanacağı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.