banner913
banner932
banner1012

YDK'lılar okul pikniğinde stress attı

banner1020

Yakın Doğu Koleji öğrencileri geleneksel okul pikniğinde gönüllerince eğlendiler, stres attılar

banner974
YDK'lılar okul pikniğinde stress attı

banner971

Yakın Doğu Koleji, eğitim öğretim yılının bitmesine az bir zaman kala etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kolejin, her yıl bahar dönemi ilk sınavlardan sonra geleneksel olarak yaptığı okul pikniği bu yılda üç ayrı bölgede neşe içerisinde gerçekleştirdi.
Yakın Doğu Koleji 6. ve 7. sınıfların İskele Bölgesi’nde, 8. ,  11. ve 12. sınıfların Taşkent Bölgesi’nde,  9. ve 10. sınıfların ise Yeşilırmak Bölgesi’nde gerçekleştirdiği piknikte öğrenciler, çeşitli oyunlar oynayarak sınav sonrası arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle birlikte stres attılar. Böylesi etkinliklerin daha sık ve geleneksel hale gelmesini isteyen öğrenciler güzel geçirdikleri günün ardından keyifli anılarla günlerini tamamladılar.
Tarihi Yerleri görme Fırsatı Buldular…
Düzenlenen etkinlikte öğrenciler bölgenin tarihi yerlerini de görme fırsatı buldular. 6. ve 7. sınıflar Atlılar, Muratağa, Sandallar ve St. Barnabas’ı gezerek öğretmenlerinden bilgi aldılar.
 Müzik ve Spor Aktiviteleri ile Eğlendiler
Çok çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği piknikte öğrenciler, müzik aletlerini de getirerek arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli saatler geçirdiler. Spor aktivitelerinin de yer aldığı piknikte öğrenciler, birlikte olmanın, arkadaşlıkların, iletişimin, paylaşmanın, doğayla iç içe olmanın en güzel örneklerini birlikte yaşadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.