banner913
banner932
banner1012

Uluslararası Final Üniversitesi AKUT kuruluyor

banner1020

banner974
Uluslararası Final Üniversitesi AKUT kuruluyor

banner971

Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri tarafından UFÜ AKUT kurma çalışmaları sürdürülüyor. Doğal afetlerde kaybolanların aranması ve kurtarılması için etkinlik gösteren bir sivil toplum örgütü olan Arama Kurtarma Derneği’nin çeşitli bölgeler ve üniversitelerde oluşturulan ekiplerinden birini de Uluslararası Final Üniversitesi’nde oluşturmak amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde öğrencilerin örgütlenmesi ve eğitilmesi çalışmalarına başlandı.

ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ, ULUSAL AFET YÖNETİMİ ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

Bu çerçevede, Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile Uluslararası Üniversiteler Arama-Kurtarma Konseyi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Ulusal Afet Yönetimi Çalıştayı”nada katıldı.Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, kendi bünyesinde arama kurtarma ekibinin hazırlıklarını tamamlamak üzere olan üniversite 2018 Nisan ayında gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları 2018” ve “Genel Kurul Toplantısı”na da katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.