banner913
banner932
banner1012

UKÜ'de Simge fırtınası esti

banner1020

“UKÜ 21. Bahar Şenlikleri kapsamında UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde ünlü şarkıcı Simge sahne alarak öğrencileri coşturdu

banner974
UKÜ'de Simge fırtınası esti

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs’ın İletişim sponsorluğunda gerçekleştirilen “UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live, Learn & Share” kapsamında ünlü şarkıcı Simge sahne aldı.

Simge, UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşarak, sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, mutlaka günün sonunda bir diplomaya sahip olmalarını öğütledi. Simge öğrencilere “Gelecek nesil sizlerin elinde, kendinizi iyi yetiştirin, umut sizsiniz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle birlikte coşan Simge özellikle “Mişmiş”, “Öpücem”, “Yankı”, “Ben Bazen” ve “BipBip”  isimli şarkıları ile gönülleri fethetti. Sektörde ismini kanıtlamış ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından biri haline gelen Simge, UKÜ’de keyifli anlar yaşadı.

UKÜ Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen konser, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay’ın ünlü Türk Pop şarkıcısı Simge’ye plaket takdimiyle son buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.