banner913
banner932
banner1012

Öğrencilerden çocuklara bayram harçlığı

banner1020

YDÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'nde eğitim alan çocuklara bayram harçlığı verdi

banner974
Öğrencilerden çocuklara bayram harçlığı

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi  İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri duyarlı bir projeye daha imza attı.

YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç tarafından yürütülen kurban bayramı dolayısıyla tasarlanıp hayata geçirilen projede, Lefkoşa Surlariçi bölgesinde yaşayan, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'nde eğitim alan çocuklar için bayram harçlıkları biriktirildi.

 ‘Birimizin değil, hepimizin bayramı’ sloganı ile yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, bayramda her çocuğun yüzünün gülmesi için kendi harçlıklarından biriktirip KTÇEK çocukları için bayram harçlığı topladıklarını, paylaşmanın önemli bir duygu olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'ne Bayram Ziyareti

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerini temsilen Arda Sözcü ile proje sorumlusu Öğrt.Görv. Ufuk Altunç, KTÇEK Etkinlik Merkezi'ne giderek Kurum'daki öğretmenlerin ve öğrencilerin bayramlarını kutlayıp iyi dileklerde bulundular. Merkez'de eğitim alan çocukların mutlu olmaları, yüzlerinin gülmesi için biriktirilen bayram harçlıkları da bayram ziyaretinde öğretmenlerine teslim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.