banner913
banner932
banner1012

LAÜ’de, 3 Tenor sanatseverler ile buluştu

banner1020

Türk operasının ünlü isimleri LAÜ’de büyük ilgi gördü

banner974
LAÜ’de, 3 Tenor sanatseverler ile buluştu

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından organize edilen, “3 Tenor” adıyla bilinen Ankara Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçıları ve Türk operasının ünlü isimleri Ayhan Uştuk, Şenol Talınlı ve Aykut Çınar, Esra Poyrazoğlu Alpan’nın piyanistliğindeLAÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’ndahayranlarıyla buluştu.

 Yoğun katılımla gerçekleşen konsere, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Mütevelli Heyeti Başkanı Kamil Gilanlıoğulları, Mütevelli Heyeti Üyesi Hasan Kızılgök, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen, LAÜ Akademik, İdari Personel, konuklar  ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

“Kıbrısım” isimli parça hep bir ağızdan söylendi

Gecede seslendirilen; “Solamente Una Ver”, “Manha De Carnaval”, “La Spagnola”, “Dicitencello Vuie”, “Ben Seni Sevduğumi”, “Arap Ali Ağıdı”, “Kıbrısım”, “Mazi Kalbimde”, “Kalbe Dolar”, “Sene De Galmaz”, “Dillirga”, “Çökertme”, “Yeni Biteyi+Batum”, “Mamma”, “Granada” ve “İntizar”isimli parçalar büyük beğeni topladı.

Program sonunda, LAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Kamil Gilanlıoğulları tarafındandeğerli solistlere ve piyaniste Kıbrıs’a özgü plaket ve çiçek takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.