banner913
banner932
banner1012

LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk projeleri

banner1020

LAÜ öğrencileri topluma Hizmet Uygulamarı Dersi kapsamında ders hocası Yrd. Doç. Dr. Anıl Görkem öncülüğünde, “Okulumu Boyuyorum”, "Okullar Kütüphanesiz Kalmasın" ve “Renkli Okul Renkli Gelecek”sloganıyla sosyal sorumluluk projeleri

banner974
LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk projeleri

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık son sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamarı Dersi kapsamında ders hocası Yrd. Doç. Dr. Anıl Görkem öncülüğünde, “Okulumu Boyuyorum”, "Okullar Kütüphanesiz Kalmasın" ve “Renkli Okul Renkli Gelecek”sloganıyla sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiler.

“Okulumu Boyuyorum”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Görkem, “Okulumu Boyuyorum”projesi kapsamında öğrencilerin, Lefke İstiklal İlkokulu’nda iyileştirme çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. ÖğrencilerinLefke esnafından gönüllü sponsorlar bularak, gerekli malzemeleritemin ettikten sonra,okulun dış duvarlarını, kapılarını ve okulbahçesindeki ağaçları boyandıklarını belirtti.

"Okullar Kütüphanesiz Kalmasın"

   Görkem, "Okullar Kütüphanesiz Kalmasın" adlı projede ise, öğrencilerinkitapevlerinin yardımıyla ve kendi çalışmaları sonucunda Erdal Abit İlkokulu’na ana sınıfından beşinci sınıfı kapsayacak şekilde kadar boyama, etkinlik, okuma kitapları ve soru bankaları gibi birçok alanda kitap desteği sağlandığını ifade etti.

“Renkli Okul Renkli Gelecek”

“Renkli Okul Renkli Gelecek” projesi kapsamında da öğrencilerin Cengiz  Topel  Endüstri Meslek Lisesi’nin çevresi ve kütüphanesinde düzenlemeler yaptıklarını belirten Görkem, öğrencilerin başarılı sosyal sorumluluk projelerinden dolayı tebrik ederek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.