banner913
banner932
banner1012

LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk örneği

banner1020

LAÜ öğrencileri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek amacıyla gerçekleştirdikleri kermeste, hazırlamış oldukları yiyecekleri satışa sundular.

banner974
LAÜ öğrencilerinden sosyal sorumluluk örneği

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Psikoloji Kulübüöğrencileri danışman hocası Doç. Dr. Zihniye Okray öncülüğünde “Toplumsal Yardımlaşma Kermes”i düzenledi.

Öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek amacıyla gerçekleştirdikleri kermeste, hazırlamış oldukları yiyecekleri satışa sundular.

   Öğrenciler düzenledikleri kermes öncesinde yaptıkları araştırmalar hakkında bilgi vererek, sosyal medya aracılığı ile durum tespiti yaptıklarını, köy okullarının ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına, bir ekip oluşturarak çalışma başlattıklarını dile getirdiler.

Kermesi PsikolojiBölümü hocalarının katkıları ile gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, toplanan gelirin Şırnak’ta bulunan bir liseye bağışlandığını ve bundan sonra her ay düzenli olarak bir okul için kermes organize edeceklerini ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.