banner913
banner932
banner1012

LAÜ'de kitap takas günü yapıldı

banner1020

Öğrenciler ellerinde bulunan kitapları yeni kitaplar ile takas ederek okuma alışkanlığına teşvik edildi

banner974
LAÜ'de kitap takas günü yapıldı

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esra Aydın Kılıç danışmanlığında, Dünya Kitap ve Telif Hakkı Günü kapsamında “Kitap Takas Günü” adı altında kitap takas standı kuruldu.

Etkinlik, akademisyenler ve öğrenciler tarafından ilgi gördü

LAÜ Plaza Alanı’ndagerçekleşen kitap takas standı etkinliğiyle hikâye, roman, akademik yayın, ders kitabı gibi yayınların ücretsiz olarak el değiştirmesi, daha fazla kitabın daha fazla kişiye ulaşması, okunması, öğrencilerin araştırmaya teşvik edilmesi ve çalışmalarına katkı sağlaması amaçlandı.

   Akademisyenler ve öğrenciler tarafından ilgi gören etkinliğintekrarlanması, yapılan etkinlikte bilginin bireyden bireye aktarılması hedeflendi. Öğrencilerin ellerinde bulunan kitapları okumamış oldukları yeni kitaplar ile takas ederek okuma alışkanlığına teşvik amaçlanıp, birçok kitap farklı okuyuculara ulaştı.

   Ayrıca etkinlik sonrasında kalan kitaplar LAÜ Ertuğrul Apakan Kütüphanesi’ne bağışlandı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.