banner913
banner932
banner1012

"Güvenilir sağlık kurumlarının varlığı çok önemli"

banner1020

Lefkoşa Sarayönü Rotary Klübü Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Girne Üniversitesi Hastanesi’nin tüm birimlerini gezerek detaylı bilgi aldı. Rotary Klübü Üyeleri, güvenerek başvuracakları sağlık kurumlarının varlığının büyük önem arzettiğini ifade ettiler

banner974
"Güvenilir sağlık kurumlarının varlığı çok önemli"

banner971

Lefkoşa Sarayönü Rotary Klübü Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Peker Turgut, Erten Necat Derviş Türker, Taştan Altuner, Özcan Bundak, Ayfer Fındık, Olgun Vural, Dinçer Çağın Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Gökmen Dağlı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu Soykurt’un hazır bulunduğu ziyarette, Girne Üniversitesi Hastanesi’nin tüm birimlerini gezerek detaylı bilgi alan Rotary Kulübü Üyeleri hastane ziyareti sonrasında Denizcilik Fakültesinde Simülasyon Merkezi’ni ve uygulamalı laboratuvarları gezerek Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç’tan bilgiler aldılar.

Lefkoşa Sarayönü Rotary Klübü Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesini basından takip etmelerine rağmen yerinde yaptıkları gözlemlerde Üniversite Hastanesinin beklediklerinden çok daha büyük bir yatırım ve imkan olarak karşılarına çıktığını ifade ettiler. Hastanenin sunduğu imkanların Türkiye’de bile az bulunur cinsten olduğunu söyleyen üyeler herşeyin başının sağlık olduğuna dikkati çekerek, insanın ilk arzusunun sağlığını korumak olduğunu ama yaşam şartları dolayısıyla sorun yaşandığında güvenerek başvuracakları sağlık kurumlarının varlığının büyük önem arzettiğini ifade ettiler. Rotary Klübü Üyeleri bu bağlamda yerinde gözlemledikleri Üniversite Hastanesinin ülkemizin çok büyük bir eksikliğini gidereceğini görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.