banner913
banner932
banner1012

GAÜ Yüksek Lisans ve Doktora programları Cloud Binası’nda

banner1020

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Yüksek Lisans ve Doktora programlarının Girne kampüsüne ilave olarak, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Lefkoşa Dereboyu Cloud Binası’nda da verileceğini duyurdu.

banner974
GAÜ Yüksek Lisans ve Doktora programları Cloud Binası’nda

banner971

 

GAÜ’den verilen bilgiye göre, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı GAÜ ile kardeş üniversitesi KAÜ, yüksek lisans ve doktora programları için Lefkoşa’da eğitim almak isteyenlere fırsat sunacak.
Lefkoşa’da bulunan KAÜ Cloud binasında yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptırmak isteyenler, [email protected] mail adresi veya 0392 228 92 33 numaralı telefondan bilgi alabilecek.
Mehmet Akif Caddesi/Dereboyu’ndakiCloud Binası’nda verilecek yüksek lisans ve doktora programları şunlar: 
Yüksek Lisans: Hukuk (LLM,) (TR-EN),Mimarlık (March) (TR-EN),Basın-Yayın (Msc) (TR-EN),Halkla İlişkiler (Msc) (TR-EN),Uluslararası İlişkiler (Msc) (TR-EN), İşletme(Tezli/Tezsiz) (TR-EN), Eğitim Yönetimi ve Denetimi (MA) (TR-EN)
Doktora: Mimarlık (Phd) (TR-EN), Eğitim Yönetimi ve Denetimi (Phd) (TR-EN), Pazarlama (Phd) (TR-EN), İletişim ve Medya Yönetimi (Phd) (TR-EN), İşletme Yönetimi (Phd) (TR-EN).”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.