banner913
banner932
banner1012

GAÜ, Sırbistan ve Karadağ'da kampüs açıyor

banner1020

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Karadağ ve Sırbistan’da kampüs açmak için adım attı.

banner974
GAÜ, Sırbistan ve Karadağ'da kampüs açıyor

banner971

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre,GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığında Millenium Başkanlık Ofisi’nde yapılan  ve GAÜ Yönetim Kurulu Üyesi Aral Doğu, Montenegro Akdeniz Üniversitesi Başkan Dr. Dusko Knezeviç, Görsel Sanatlar Fakültesi Dekanı Andjela Jaksic Stojanović ve Atlas Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Petar Gazivoda’nın  katıldığı toplantıda, iki kurum arasında akademik işbiliği anlaşması imzalanırken, aynı zamanda, Sırbistan ve Karadağ’da kurulucak olan kampüs ile ilgili adımlar atıldı.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, yeni akademik yıla girerken Montenegro Akdeniz Üniversitesi ile önemli işbirlikleri geçekleştirdikleri ve GAÜ’nün Montenegro ve Belgrad’ı GAÜ global öğrenci network’üne açtıklarını kaydetti.

Anlaşmanın üniversite öğrencilerine büyük yararlar sağlayacağını belirten Akpınar, bunun yanında Montenegro Akdeniz Üniversitesi bünyesinde Amerikan Koleji kurulmasına yönelik ön mutabakata varıldığını da söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.