banner913
banner932
banner1012

Final Üniversitesi’nde Birleşmiş Milletler uygulaması

banner1020

Üniversitenin Model Birleşmiş Milletler öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen ve 30 farklı ülkenin temsil edildiği tüm gün süren öğretide Birleşmiş Milletler uygulamalarına örnek oturumlar gerçekleştirildi

banner974
Final Üniversitesi’nde Birleşmiş Milletler uygulaması

banner971

Final Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen “Birleşmiş Milletler Simülasyon Konferansı”nda (FIU MUN Training Conference) öğrencilere,Birleşmiş Milletler simülasyonu fırsatı sağlayarak diplomatik iletişim, tartışma, kriz müdahalesi ve çözüm önerisi üretme konusunda yeteneklerini geliştirmeimkânı sundu. 30 farklı ülkenin temsil edildiği Konferanstaki oturumlar boyunca öğrenciler,dünya ve devletler politikası üzerine araştırma yaparak bilgi edinirken topluluk önünde konuşma ve fikirlerini beyan edebilme yeteneklerini geliştirme ortamı buldu. Final Üniversitesi’nin uluslararası ortamında özellikle Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve İnşaat Mühendislikleri, İngilizce Öğretmenliği, İşletme (lisans ve lisansüstü programları) ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarından öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansın ana teması “Suriye Krizi” oldu.

Her katılımcının temsil ettiği görüşler uzlaşı ortamında ele alındı

Gün boyu süren,interaktif oturumlar sayesinde öğrenciler, Suriye Krizi, uluslararası ilişkiler, farklı ülkelerin görüşleri ve yaklaşımları hakkında bilgi ve deneyim sahibi olurken farklı görüşlerin de uzlaşı zemininde ele alındığı bir ortamı deneyimleme olanağı buldu. Her oturum sonunda tartışılan konular hakkında çözüm önerileri sunma çalışması yapıldı.“Birleşmiş Milletler Simülasyon Konferansı” (FIU MUN Training Conference) sonunda tüm katılımcılara, oturum yöneticilerine ve organizasyon komitesine katılım belgeleri verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.