banner913
banner932
banner1012

DAÜ Dünyaca Ünlü Turizm Konferansı için gün sayıyor

banner1020

banner974
DAÜ Dünyaca Ünlü Turizm Konferansı için gün sayıyor

banner971

2011 yılından bu yana Türkiye, Yunanistan, Tayvan, Mauritius, Japonya ve Çin’de düzenlenen “Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management” (AHTMM – Turizm ve Otelcilik Pazarlama ve Yönetim Konferansı) adlı dünyaca ünlü uluslararası konferansın yedincisi 10 – 15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleşecek.

DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç’ın konu ile ilgili yaptığı açıklamaya göre, dünyanın her kıtasından onlarca ülkeden Kuzey Kıbrıs’a gelecek olan yüzden fazla konferans katılımcısı, Kuzey Kıbrıs’a ilişkin gerçekleri ve sahip olduğumuz turizm potansiyelini yerinde tecrübe etme imkanına sahip olacak. Turizm ve konaklama işletmeciliği alanındaki akademik çevrelerce en bilinen uluslararası konferanslar içerisinde yer alan “Advances in Hospitality & Tourism Marketing and Management (AHTMM)” konferansı kapsamında; turizm potansiyelinin bilimsel veriler ve profesyonellerin uygulama sonuçları ışığında tartışılması, uygulanabilir öneriler geliştirilerek potansiyel farkındalığın artırılması ve harekete geçirilmesi, sorunların turizm akademisyenleri, ilgili kamu bürokratları ve sektör temsilcileri gözüyle irdelenmesi ve çözüm önerileri geliştirilmesi hedeflenmektedir. Bu doğrultuda, KKTC turizmi kaynaklarının tanıtılması olmak üzere, bilgi ve deneyimlerin paylaşılması, kazanımların sağlanması, turizm potansiyelinin değerlendirilerek geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu çerçevede, akademik değeri yüksek, ülkemiz turizminin geliştirilmesi hedefine ışık tutacak konularda hazırlanacak olan bildiriler sunulacaktır. Dünya’daki başarılı ve öğretici turizm sektörü uygulama örnekleri bir araya getirilerek bildiri kitapçığı aracılığı tüm Dünya’daki turizm paydaşları ile paylaşılacaktır. Konferans ile ilgili diğer tüm bilgilere www.ahtmm.emu.edu.tr adresinde ulaşılabilir.

DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, Kuzey Kıbrıs’ta bulunan tüm turizm sektörü paydaşlarını konferansa davet ederek, bu konferansın ülkemiz turizm sektörünün gelişimi yolunda çok önemli ve özel bir konferans olduğunun altını çizdi. Bu önemli konferansın açılış töreni ise 11 Temmuz 2017 Salı günü, saat 11:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.