banner913
banner932
banner1012

CTP heyeti, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne hayran kaldı

banner1020

CTP Başkanı Erhürman ve CTP’li vekiller, en ileri teknolojiyi kullanan ve güçlü bir hekim kadrosuna sahip olan Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nin KKTC halkının hizmetinde olmasının çok önemli olduğunu kaydetti

banner974
CTP heyeti, Dr. Suat Günsel Girne  Üniversitesi Hastanesi’ne hayran kaldı

banner971

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki CTP milletvekilleri Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Girne Üniversitesi Hastanesi’nin tüm birimlerini gezerek detaylı bilgi alan CTP Genel Başkanı ve milletvekilleri, Lefkoşa’da bulunan YDÜ Hastanesinin halkımıza sağladığı imkanlardan sonra Girne’nin de böyle gelişmiş imkanlarla donatılmış bir hastaneye sahip olmasının mutluluk verici olduğunu ifade ettiler. Sağlık alanında en ileri teknolojiyi kullanan ve güçlü bir hekim kadrosuna sahip olan hastanenin ve yüksek teknolojik donanıma sahip cihazların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının hizmetinde olmasının çok önemli olduğunu kaydettiler.

CTP heyeti, Hastanenin ardından üniversitenin Denizcilik Fakültesi’nde, Gemi Simülasyon Merkezine de bir ziyaret gerçekleştirdi ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç’tan Simülasyon Merkezi ile ilgili bilgi aldı.

Üniversite Hastanesinde ve Denizcilik Fakültesi’nde gördüklerinden çok etkilendiklerini ifade eden CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bu büyük yatırımın tüm ülke ve bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.