banner913
banner932
banner1012

Avrupa'da Eğitim Günü Fuarına ilgi yoğundu

banner1020

banner974
Avrupa'da Eğitim Günü Fuarına ilgi yoğundu

banner971

British Council  Avrupa Birliği’nin Kıbrıs Türk Toplumuna  sağlamakta olduğu Burs Yardım Programı çerçevesinde önceki gün düzenlenen Avrupa da Eğitim Fuarı’na öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Ara Bölgedeki Dayanışma Evi’nde (Home ForCoorperation) yer alan ve saat 14.00’de başlayarak yaklaşık 2.5 saat süren halka açık etkinliğe Avusturya, İtalya, Finlandiya, İsveç, Hollanda. Polonya. İrlanda Fransa ve Almanya’dan temsilcilerin yanısıra Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Yüksek Öğrenim kurumlarından da temsilciler katılarak kurumlarıyla ilgili bilgiler verip katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Son başvuru tarihi 15 Mart olarak belirlenen British Council AB Burs Yardım Programı tanıtım etkinlikleri sürdürülecek.Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.