banner913
banner932
banner1012

Yıldız isim 8 milyon Avro bedelle Marsilya'da

banner1020

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olympique Marsilya, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'dan Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'yu kadrosuna kattı. Franzı ekibinin, Gustavo için Wolfsburg'a 8 milyon Avro bonservis ödediği ifade ediliyor.

banner974
Yıldız isim 8 milyon Avro bedelle Marsilya'da

banner971

Olympique Marsilya Kulübünden yapılan açıklamada, 29 yaşındaki futbolcuyla sözleşme imzalandığı bildirildi. Açıklamada, sözleşmenin detayları hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Fransa basınında çıkan haberlerde ise, Olympique Marsilya'nın futbolcunun bonservis bedeli olarak Alman ekibi Wolfsburg'a 8 milyon avro ödediği öne sürüldü.

Son olarak Wolfsburg forması giyen Brezilyalı futbolcu daha önce Bayern Münih, Hoffenheim ve Corinthians takımlarında da oynamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.