banner913
banner932
banner1012

Wolfsburg'da Jonker gitti, Schmidt geldi

banner1020

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'da, teknik direktör Andries Jonker ile yollar ayrılırkeni Schimidt’le anlaşıldı

banner974
Wolfsburg'da Jonker gitti, Schmidt geldi

banner971

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hollandalı teknik adam Andries Jonker ile teknik heyetten Uwe Speidel, Fredrik Ljunberg ve Jan van Loon'un görevlerine son verildi.

Kulübün sözcüsü Wolfgang Hotze, kararın kolay alınmadığına işaret ederek, Jonker'e bugüne kadar verdiği hizmetten ötürü teşekkür etti.

Jonker'in gönderilmesine sebep olarak Wolfsburg'un 4 maçta 4 puan almasını gösteren Alman medyası, teknik direktör adayları arasında İsviçreli Rene Weiler'in öne çıktığı haberlerine yer verdi.

SCHMİDT DÖNEMİ

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden Wolfsburg'da, görevine son verilen teknik direktör Andries Jonker'in yerine Martin Schmidt getirildi.

Alman Kulübünden yapılan açıklamada, Wolfsburg'un 50 yaşındaki İsviçreli teknik direktör Schmidt ile 2018-2019 sezonu sonuna kadar geçerli olacak sözleşme imzaladığı belirtildi. Schmidt'in dün akşam yapılan antrenmanı yönettiği kaydedildi.

Martin Schmidt, 2003-2010 yıllarında İsviçre'de Raron ve Thun kulüplerinde görev yapmış, 2010-2015 tarihlerinde ise Almanya'da Mainz 05'in ikinci takımını çalıştırmıştı.

Daha sonra 2017'nin mayıs ayına kadar da Mainz 05'in Bundesliga'daki takımında görev yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.