banner913
banner932
banner1012

Şili, Kamerun'u Vidal ve Vargas'la geçti

banner1020

Rusya'da düzenlenen 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda B Grubu maçında Şili, Kamerun'u Vidal ve Vargas'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Maça Video Hakem Uygulaması (VAR) damgasını vurdu

banner974
Şili, Kamerun'u Vidal ve Vargas'la geçti

banner971

Moskova Spartak Stadyumu'nda oynanan ve TRTSPOR'dan canlı yayınlanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda baskısını artıran Şili, Vidal'in 81. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.  Şili, Vargas'ın 90+1. dakikada attığı golle farkı 2'ye çıkardı ve maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bu arada Şili'de Vargas'ın 45+1. dakikada attığı gol, Video Hakem Uygulaması (VAR) ile iptal edildi. Vargas'ın 90+1. dakikada attığı gol ise yan hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ancak Video Hakem Uygulaması'yla bu gol verildi ve Şili farkı 2'ye çıkardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.