banner913
banner932
banner1012

Şampiyonlar Ligi’nde 6 yıl sonra bir ilk

banner1020

Şampiyonlar Ligi Finali'nde 6 yıl aradan sonra Messi ve Ronaldo olmayacak

banner974
Şampiyonlar Ligi’nde 6 yıl sonra bir ilk

banner971

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’lu Ronaldo’nun Ajax’a elenmesinin ardından bir başka sürpriz de Liverpool- Barcelona maçında yaşandı.

Barcelona’ya 3-0 mağlup olan Liverpool rövanş maçında unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak 4-0 galip geldi ve adını finale yazdırdı.

Jurgen Klopp için ise bu durum tesadüf değil.

Şampiyonlar Ligi’nde ilginç bir istatistiğe sahip olan Klopp, Liverpool ile birlikte üst üste ikinci kez Şampiyonlar Ligi finali oynamaya hak kazandı.

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak görülen Jurgen Klopp 2013 yılında da Borussia Dortmund’un başında final oynama başarısı elde etmişti.Bayern Münih’le karşı karşıya geldiği maçta 2-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi finalini kaybetti.

Fakat futbol dünyasının 2 dev ismi olan Messi ve Ronaldo 6 yıl aradan sonra bu müsakabalarda görev alamayacak.

2013’ten beri ilk kez bir İspanyol takımının finalde olmaması ise bir başka ilginç not.

Son 5 sezonda da final oynama şansı yaşayan İspanyol takımları bu sezon başarısız bir performans ortaya koyarak adını finale yazdıramadı.

Şampiyonlar Ligi Final müsabakası, 1 Haziran'da Atletico Madrid’in Wanda Metropolitano stadyumunda gerçekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.