banner913
banner932
banner1012

Ronaldo, rakamları alt üst etti

banner1020

Christiano Ronaldo, rekor üstüne rekor kırıyor. Real Madrid'li yıldız, Avrupa'daki 5 büyük ligde toplamda en çok gol atan futbolcu unvanına sahip oldu

banner974
Ronaldo, rakamları alt üst etti

banner971

Gol makinesi Ronaldo durmuyor, durdurulamıyor! Christiano Ronaldo attığı gollerle, rakamları alt üst etmeye devam ediyor...

Son olarak lig maçında Celta Vigo ağlarını 2 kez havalandıran Portekiz'li yıldız, rekorlarına bir yenisini daha ekledi.

Attığı gollerle takımını hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde sırtlayan dünyaca ünlü yıldız, Avrupa'nın en çok gol atan futbolcusu unvanına sahip oldu.

Ronaldo, daha önceden 366 golle İngiliz futbolcu Jimmy Greaves'e ait olan rekoru, 368 gole çıkardı.

Futbol tarihinde iki farklı ligde Altın Ayakkabı Ödülü'nü kazanan ilk futbolcu olan yıldız golcü, kırılacak yeni rekorların peşinde.

71 golle Portekiz Milli Takım tarihinin de en golcü oyuncusu durumunda olan Ronaldo, şimdilerdeyse gözünü Macaristan efsanesine dikti.

Nedeni ise Avrupa'da milli takımlar bazında ondan daha fazla gol atan tek isim, 84 golle Ferenc Puskas..

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.