banner913
banner932
banner1012

Rigobert Song futbola döndü

banner1020

Geçmişte Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen Rigobert Song, geçirdiği beyin kanamasının ardından futbolda döndü

banner974
Rigobert Song futbola döndü

banner971

Sağlık durumunu değerlendiren 41 yaşındaki futbol adamı, "hastalığım sürecinde insanların beni ne kadar sevdiğini görme şansım oldu" dedi.

Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması da giyen Rigobert Song, beyin kanamsı geçirmiş ve komaya girmişti. Kamerun'un efsane oyuncusu, ciddi bir yaşam mücadelesinin ardından rehabilitasyon sürecini tamamlamıştı. Song, Kamerun milli takımındaki görevine devam ediyor.

Rigobert Song, sağlık durumuyla ilgili "Bu çok dokunaklı bir durum. Sahada oynarken ve herkesin gözü üzerinizdeyken böyle birşeyi aklınıza hiç getirmiyorsunuz. Bu duruma düştüğünüzde insanların sizi ne kadar sevdiğini görme şansınız oluyor. İngiltere'den Türkiye, Fransa'dan tüm Avrupa'ya birçok insan sağlığımla yakından ilgilendi. Nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Song, 2004-2008 yıllarında Galatasaray, 2008-2010 yıllarında Trabzonspor forması giymişti.Kamerun'un efsane oyuncusu, şu anda yerel liglerde oynayan futbolculardan oluşan Kamerun milli takımını çalıştırıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.