banner913
banner932
banner1012

Real Madrid’de büyük revizyon

banner1020

Gelecek sezon kadroda büyük bir değişikliğe gitmeyi planlayan Real Madrid yönetimi 14 futbolcuyu elden çıkarmaya çalışıyor

banner974
Real Madrid’de büyük revizyon

banner971

Hemen hemen her bölgede yeni isim arayışlarına giren İspanyol ekibi, kadrosunda bulunan birçok yıldız isimle yollarını ayırmayı hedefliyor.

Gareth Bale ve Keylor Navas’a kulüp bulması söylenirken Mateo Kovacic, James Rodriguez, Martin Odegaard ve Oscar Rodriguez ile yolların ayrılması bekleniyor.  

Theo Hernandez, Dani Ceballos ve Marcos Llorente de Zidane tarafından düşünülmeyen isimler arasında bulunuyor.

Raul de Tomas, Reguılon, Vallejo, Mayoral, ve Mariano Diaz gibi forma şansı bulamayan isimlerle de vedalaşacak olan Real Madrid yönetimi bu isimleri yüksek bir bonservis bedeli beklemeden uygun fiyata elden çıkarmak istiyor.

Transfer için büyük bir bütçe ayıracak yönetim gelecek sezona iddialı bir şekilde girme peşinde.

Eden Hazard transferinde sona yaklaşan Madrid ekibi Paul Pogba, Luka Jovic ve teknik direktör Zidane’ın çok istediği Ferland Mendy’i transfer etmeyi planlıyor.

Savunmada, Dani Carvajal, Alvaro Odriozola, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Marcelo ve Eder Militao gibi isimleri kadrosunda tutmak isteyen Real Madrid, Olimpik Lyon’dan Mendy’nin alınmasıyla bu bölgede transferi kapatmayı düşünüyor.

Orta sahada yeni yüzler arayan yönetim Pogba’yı listenin başına yazdı. Alternatif olarak ise Van de Beek, Miralem Pjaniç ve Christian Eriksen gibi yıldızları kadrosuna katmayı hedefliyor.

Hücum bölgesinde ise Eden Hazard transferinin hemen hemen tamamlanmasının ardından Luka Jovic için de girişimler başlayacak. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.