banner913
banner932
banner1012

Real Madrid Mendy'yi tanıttı

banner1020

Real Madrid, Ferland Mendy'i kadrosuna kattı. 24 yaşındaki futbolcu, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen imza töreninde 6 yıllık sözleşme imzaladı

banner974
Real Madrid Mendy'yi tanıttı

banner971

Real Madrid, yeni transferlerini basına tanıtmaya devam ediyor.

Eder Militao, Luka Jovic, Eden Hazard ve Rodrygo'ya imza attıran Eflatun beyazlılar, Ferland Mendy için de imza töreni düzenledi.

24 yaşındaki futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol ekibi, Lyon'a bonservis bedeli olarak 48 milyon euro ödeyecek.

İmza töreninden sonra konuşan Mendy, ''Dünyanın en iyi kulübünde olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana inanıp, güvenen herkese teşekkür ederim'' dedi.

Real Madrid kulübü başkanı Florentino Perez de, ''Bugün kulübümüz için mükemmel bir gün çünkü Fransa Ligi'nde son iki sezonun en iyi sol beki olarak gösterilen Mendy'i kadromuza kattık'' şeklinde konuştu.

Ferland Mendy ile birlikte Real Madrid, Hazard, Jovic, Militao, Mendy ve Rodrygo transferleri için 303 milyon euro harcamış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.