banner913
banner932
banner1012

PSG Başkanı Al Khelaifi'ye rüşvet şoku

banner1020

PSG Başkanı Nasır el-Halifi ve eski FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke hakkında FIFA Dünya Kupası yayın haklarını kazanma sürecine rüşvet karıştırmak nedeniyle soruşturma açıldı

banner974
PSG Başkanı Al Khelaifi'ye rüşvet şoku

banner971

İsviçre Federal Savcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Dünya Kupası yayın haklarını alan beIN Sports'un da yönetim kurulu başkanlığını yapan Katarlı El-Halifi'ye yayın haklarını kazanma sürecinde rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldığı ifade edildi.

El-Halifi'nin eski FIFA Genel Sekreteri Valcke'ye rüşvet verdiği iddia ediliyor.

Açıklamada, Valcke'ye de FIFA'nın Dünya Kupası yayın haklarını medya kuruluşlarına verilirken rüşvet aldığı iddiasıyla soruştuma açıldığı belirtildi.

Fransa'nın PSG Kulübü bu yıl yaptığı yüksek bonservis bedelli trasferlerle adını duyurmuştu. El-Halifi, Barcelona'dan Neymar'ı 222 milyon avroya PSG'ye transfer etmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.