banner913
banner932
banner1012

Neymar, La Liga'ya geri mi dönüyor?

banner1020

Barcelona'dan Parıs Saınt Germaın'e rekor ücretle transfer olan Neymar hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, yıldız futbolcunun Real Madrid ile görüştüğünü yazdı

banner974
Neymar, La Liga'ya geri mi dönüyor?

banner971

Dünyanın en pahalı futbolcusu, ara transfer döneminde yine çok konuşulacak gibi... İspanyol basını, Barcelona'dan Parıs Saınt Germaın'e (PSG) rekor ücretle transfer olan Neymar'ın, Real Madrid ile gizlice görüştüğünü iddia etti..

Spor dergisi Don Balon'a göre, takım arkadaşı Cavani ile tartışma yaşayan ve teknik direktör Unai Emery'nin çalışma metotlarından da memnun olmayan yıldız oyuncunun, Paris macerası kısa sürecek.

Real Madrid cephesi de Crıstıano Ronaldo'nun ayrılma ihtimaline karşı Brezilyalı futbolcuyu renklerine bağlamanın yollarını arıyor..

Madrid ekibinde başkan Florentıno Perez, Neymar'ın babası ile görüşerek, yılın transferini gerçekleştirmek için ilk adımı attı.

Neymar, 222 milyon Avro bonservis bedeli karşılığında Parıs Saınt Germaın ile resmi sözleşme imzalamıştı..

25 yaşındaki futbolcunun, Paris ekibine 5 yıllık toplam maliyetinin 450 milyon Avro'nun üzerinde olduğu belirtilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.