banner913
banner932
banner1012

Mourinho gitti, Pogba coştu

banner1020

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Paul Pogba, Jose Mourinho sonrasında performansını yükseltmeye devam ediyor. Bournemouth maçında 2 gol, 1 asistle yıldızlaşan Fransız orta saha oyuncusu, son 3 maçta 4 kez rakip ağları sarstı, 3 de gol pası verdi

banner974
Mourinho gitti, Pogba coştu

banner971

Manchester United - Bournemouth mücadelesine Paul Pogba damga vurdu. Etkili oyununu 2 gol, 1 asistle süsleyen Fransız yıldız, maçın adamı oldu.

90 dakika sonrasında konuşan Pogba'nın Jose Mourinho'nun adını anmaması dikkat çekti.

Fransız futbolcu, ''Eski teknik direktörümüzle de maçlar kazandık ama farklı bir stilde oynuyorduk. Artık daha ofansif oynuyoruz ve daha fazla şans yaratıyoruz. Bizim oynamak istediğimiz taktik bu.' ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör Solskajer yönetiminde 3 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 4 gol attı, 3 de asist yaptı. Pogba, Jose Mourinho ile 14 haftada 3 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

ARALARINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESİYORDU

Jose Mourinho ile Paul Pogba arasında sık sık soğuk rüzgarlar esiyordu.

İkili arasındaki gerginlik kameralara da yansımıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.