banner913
banner932
banner1012

Monaco son dakikada yıkıldı

banner1020

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Olympique Lyon, sahasında uzatma dakikalarında attığı golle Monaco'yu 3-2 yendi

banner974
Monaco son dakikada yıkıldı

banner971

Olympique Lyon, ligin 9. haftasının ilk mücadelesinde, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco'yu konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyunu kontrol eden ve topu daha fazla ayağında tutan Lyon'un gollerini 12. dakikada Mariano ve 23. dakikada Fekir attı. Monaco'nun gollerini ise 17. dakikada Lopes ve 34. dakikada Traore kaydetti. Böylece ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise her iki takımın karşılıklı atakları ve gol fırsatları oldu. Olympique Lyon'da Fekir, uzatma dakikalarında (90 5) duran toptan attığı gol ile takımına 3-2'lik skorla galibiyeti getirdi. Lyon temsilcisinde Fekir, Monaco karşısında kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imza attı.

Ligde 5 maçtır kazanamayan Olympique Lyon bu galibiyetle maç fazlasıyla 16 puanla üçüncü sıraya yerleşti. Monaco ise 19 puanla ikinci sırada kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.