banner913
banner932
banner1012

Michael Essien hapis cezasıyla karşı karşıya

Geçtiğimiz mart ayında Endonezya 1. Lig’i ekiplerinden Persib Bandung’a transfer olan Michael Essien ve Carlton Cole ülkeye kaçak girdikleri gerekçesiyle yargılanacak

banner974
Michael Essien hapis cezasıyla karşı karşıya

banner971

Chelsea'nin eski yıldızı Michael Essien bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalayarak gittiği Persib Bandung takımında hiç vakit kaybetmeden oynamaya başladı. Ancak evrak işlerinde yaptığı hatalar başına iş açmak üzere!
Michael Essien ve Carlton Cole çalışma izinlerini almadıkları gerekçesiyle Endonezya göç yasalarını ihlal etti. Endonezya’da bu cezanın bedeli para ve hapis cezası olarak ödeniyor. Endonezyalı yetkililerin yaptığı araştırmaya göre futbolcular ülkeye yasadışı giriş yapmış olarak görünüyor. Premier Lig yıldızlarının evraklarında da önemli eksiklikler bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.